Anàlisi exhaustiu del grau de compliment de sis ajuntaments catalans després d’un any al govern. Però no sis ajuntaments qualsevol: analitzem aquells que van suposar un canvi més fort respecte als partits que guanyaven tradicionalment al municipi.

Quan les eleccions municipals del 2015 van sacsejar el mapa polític català, es van aixecar moltes pors i moltes expectatives. Crític i Districte 11 intentem traslladar-ho als fets: un any després de les eleccions, què han complert les noves formacions polítiques? Barcelona, Sabadell, Badalona, Castelldefels, Salt i Berga.

Per analitzar el grau de compliment hem seguit el mètode de treball factchecker: anar mesura a mesura dels programes electorals o plans de xoc i comprovar mitjançant diverses fonts si el govern els havia complert o no.

Visita les anàlisis aquí:

Mar Romero Sala Radiografia crític

A banda de coordinar el projecte, he participat en els reportatges de Barcelona i Berga.

Revolució pendent a Berga, l’alcaldia més gran de la CUP

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *