Districte 11 és un mitjà digital de periodisme informatiu i interpretatiu sobre realitats locals de Barcelona. La idea va sorgir a principis del 2015 de la mà de dos companys de classe (Ferran Moreno i Joan Aleix Mata) arran d’una assignatura de segon de carrera. El projecte va anar creixent i vam incorporar cinc companys de classe més a l’equip per publicar regularment notícies i reportatges sobre els moviments veïnals de Barcelona i el debat social que generen.

L'equip de Districte 11 / Dani Codina
L’equip de Districte 11 (Marina Riera, Carlota Serra, Judit Casellas, Ferran Moreno, Mar Romero, Judit Pastor, Marc Corominas, Joan Aleix Mata) / Dani Codina

Des de Districte 11 hem col·laborat amb mitjans com La Directa o Sentit Crític. Hem tractat temes com el turisme a Barcelona o les gestions urbanístiques de la ciutat. Hem publicat notícies, entrevistes, reportatges i anàlisis per mirar d’entendre Barcelona des d’una òptica veïnal, sempre amb el rigor periodísic com a objectiu.

Entre altres coses, vam organitzar un debat conjuntament amb Parlament Ciutadà que va aplegar més d’un centenar de persones per tractar la participació ciutadana. També vam realitzar conjuntament amb Euskal Etxea una ruta urbana per Vallcarca basada en el reportatge “Vallcarca: urbanisme especulatiu, urbanisme de resistència”.